Installatie

Installatie
Gebr. van Driel verzorgt uw complete elektrische installaties. Onze dienstverlening richt zich op elektrawerkzaamheden in woningbouw, stallenbouw, utiliteit en onderhoud hiervan. We zijn lid van Uneto, Sterkin en KOMO/VCA gecertificeerd. Wij kunnen dus uw (nieuw)bouw compleet begeleiden vanaf het eerste technische bezoek tot en met de keuring, die wij zelf verzorgen. We hebben een 24-uurse storingsdienst. 

Zelfbouwers
Zelfbouwers die zelf enige kennis hebben van elektrawerkzaamheden kunnen wij altijd begeleiden met advies en materiaal.

Alarminstallaties en netwerkbekabeling
Ook voor uw alarminstallatie en netwerkbekabeling (incl. meetrapport) kunt u altijd bij ons terecht.

CAI- en satelliet huisinstallaties
Wilt u een kabelantenne installatie in u huis aangesloten hebben of gebruik maken van meerdere aansluitingen dan kunnen wij dit voor u verzorgen met Hirschman multimedia materiaal. Kunt u geen gebruik maken van een kabelantenne leverancier dan kunnen wij uw schotelantenne installatie compleet verzorgen.


Inspectie NEN1010 en NEN3140

De volgende inspecties kunnen door ons uitgevoerd worden:

NEN1010-inspectie
De NEN 1010 is de norm voor het maken van een veilige en betrouwbare elektra-installatie. De norm NEN 1010 bevat de minimumveiligheidseisen waaraan een elektrische installatie of installatiedeel bij oplevering moet voldoen. Een NEN 1010-inspectie is daarmee feitelijk een opleveringsinspectie.

NEN3140-inspectie
De norm NEN 3140 bevat de Nederlandse eisen met betrekking tot elektrische veiligheid. Werkgevers zijn vanuit de Arbo-wet verplicht deze normen te implementeren. In de praktijk betekent dit dat u uw elektrische installatie en elektrische arbeidsmiddelen regelmatig moet laten inspecteren. De frequentie wordt bepaald aan de hand van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).